Děkujeme za vaše přihlášky k Expedici Neuron

Uzavřeli jsme grantové řízení na Expedici Neuron. Z dvacítky přihlášek na financování terénního vědeckého výzkumu nyní expediční porota vybírá finalisty. Za vaše prezentace a videa děkujeme.

Cesta na sever za žraloky, expedice na jih Afriky nebo zkoumání krajiny po dopadu meteoritu. Expediční rada má teď na výběr cesty do nejrůznějších koutů světa od vědců rozmanitých oborů — zaslané přihlášky v průběhu února vyhodnotí a podle součtu získaných bodů od každého z porotců určí tři finalisty. Ty pozveme na konci března k osobním prezentacím a z nich vyjde jeden vítěz. Na svoji Expedici Neuron získá až 1 000 000 Kč.

Vítěze oficiálně vyhlásíme na večeru věnovaném Expedicím Neuron. Akce na konci jara také představí aktuality z předchozích expedic, Marie Šabacká bude mluvit o aktuální cestě do Ugandy za tropickými ledovci, premiéru bude mít film, který natáčel tým Tomáše Jůnka při expedici do Konga.

O dalších termínech a událostech vás budeme informovat, sledujte naše webové stránky a sociální sítě.

Sledujte naše neuronové sociální sítě